Select Page

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i Jaume Llinares, alcalde d’Altea, signen un conveni de col·laboració entre ambdues administracions.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha desplaçat fins a Altea per materialitzar el conveni de col·laboració que regula la subvenció de 45.000€ que Turisme Comunitat Valenciana ha assignat al municipi d’Altea. El conveni ha estat rubricat pel secretari autonòmic i l’alcalde d’Altea i ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Anna Alvado i el regidor de Festes i Seguretat Ciutadana, Vicente Ripoll.

Previ a la signatura del conveni de col·laboració, Francesc Colomer ha estampat la seua rúbrica en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

A posteriori, l’edil de Turisme, ha explicat que la subvenció arriba després de moltes reunions entre administracions, en les què sempre el consistori alteà ha reclamat més suport de l’administració autonòmica per a l’esdeveniment turístic més destacat de quants se celebren al llarg de l’ any a Altea, com és el Castell de l’Olla.

Continuava Alvado explicant que, “el conveni de col·laboració atorga 45.000€ al municipi d’Altea, dels que l’Ajuntament destinarà 25.000€ al Castell de l’Olla. Part d’aquestos diners permetrà a l’ajuntament sufragar despeses que suporta directament el consistori i el restant es destinarà a millores en la realització de l’esdeveniment, en coordinació amb la Confraria del Castell de l’Olla.”

Altres 10.000€ els destinarà el departament de Turisme a les jornades gastronòmiques, “El Plat de Calent”, “La Cuina de les Barques” i “Fruits de Tardor”, l’objectiu és fomentar la gastronomia d’Altea i l’ús del producte de proximitat. La quantia econòmica restant serà per a l’edició del material que realitza el departament de Turisme per a la promoció del turisme cultural i de natura del municipi, material que és utilitzat tant en la Tourist Info com a les fires de turisme  a les què assisteix el departament, finalitzava la regidora.

Tant l’edil de Turisme com l’alcalde han manifestat el seu agraïment a Turisme Comunitat Valenciana per la signatura d’aquest conveni puntual, que al marge d’altres subvencions competitives que rep el consistori, suposa un suport a la tasca de la regidoria de Turisme i a les accions i esdeveniments que la mateixa organitza.

El Castell de l’Olla és un dels projectes amb més repercussió i difusió de la imatge del municipi. Imatge de qualitat i de bellesa a través de la qual es mostren els atractius d’Altea, en aquest cas en un espai natural únic com és la Badia d’Altea.

Jaume Llinares ha desitjat que aquest conveni de col·laboració entre administracions tinga continuïtat i amb ella es garantisca el futur del Castell de l’Olla perquè aquest puga seguir creixent i tinga més estabilitat.

Com a representant de l’administració autonòmica, Colomer ha agraït l’excel·lent línia de cooperació que s’ha mantingut amb Altea durant tota la legislatura més enllà d’aquest conveni, així com també, la contribució d’Altea al model turístic i la interpretació a la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat que situa els valors com la sostenibilitat i l’hospitalitat en el centre del model turístic.

El secretari autonòmic, ha destacat que Altea “té raons i arguments suficients per a ser considerada com una destinació singular”, ressaltant que “el Castell de l’Olla és un acte emblemàtic que expressa la construcció de la bellesa, i això està molt relacionat amb el turisme”. Finalment, ha donat les gràcies a Altea “per col·laborar a construir el projecte col·lectiu que es diu Comunitat Valenciana”.

Pin It on Pinterest