Select Page

Des d’ahir, 6 de maig, el Jutjat de Pau d’Altea presta els seus serveis a les noves instal·lacions del passatge Llaurador, als baixos del Mercat Municipal, en ple centre urbà d’Altea, el que suposa apropar l’administració a la ciutadania.

Les obres de condicionament d’aquestos locals han estat executades per l’Empresa Pública (PDM) i han consistit en adequar les instal·lacions a les necessitats del jutjat. S’ha remodelat l’immoble per disposar d’una sala de vistes, un arxiu i despatxos per al jutge, el secretari, i una zona de treball per a les tramitadores. A més d’això, les instal·lacions compten amb un bany per als usuaris i s’ha adaptat un altre per a persones amb mobilitat reduïda. Cal destacar que el local que acull ara el Jutjat de Pau compta amb tots els requisits d’accessibilitat.

La durada de les obres ha estat de dos mesos i van començar una vegada l’Ajuntament va recuperar aquest immoble municipal. El trasllat a aquestes noves instal·lacions es feia necessari perquè el Jutjat estava ubicat en un espai amb dificultats d’accessibilitat i altres mancances.

Pin It on Pinterest