Select Page

El primer premi va recaure en Jaime Boronat Soler i la millor imatge del ral·li va ser presa per Lucía Lorente Ramajo.

Aquest cap de setmana, Altea acollia la quarta edició del Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea. Un esdeveniment dirigit als amants de la fotografia, organitzat per la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de Vicente Llorens, encarregat de coordinar l’activitat.

Jaime Boronat Soler obtenia el primer premi de 400 euros per la seua col·lecció; el segon premi, de 200 euros, requeia en José Vicente Llopis Serra i Juan Martínez Morenilla va ser obsequiat amb el tercer premi, consistent en 100 euros. La millor imatge del ral·li va ser presa per Lucía Lorente Ramajo, amb un premi de 100 euros.

Aquesta quarta edició del Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea comptava amb la participació de 53 fotògrafs i sis objectius a fotografiar en el terme municipal d’Altea. En aquest sentit, els objectius consistien en un detall del Barri antic; una vista general del barri de Bellaguarda; les roques negres de la Cala del Soio; una fotografia urbana des de qualsevol punt del Passeig Mediterrani; un retrat a un local o visitant i una instantània a un animal.

El jurat va estar compost per Toni Ripoll, Carmen Serrat, Diego Coello i José F. Lanuza, fotògrafs locals i professionals de la matèria.

L’acte de lliurament de premis, celebrat el matí del diumenge a la Casa de Cultura, comptava amb l’assistència de Jaume Llinares, Alcalde d’Altea; Diego Zaragozí, regidor de Cultura i Anna Alvado, regidora de Turisme. Prèviament al lliurament de premis, Anna Medina, professora especialitzada en Geologia, explicava l’origen i la formació de les roques negres de la Cala del Soio, un dels objectius a fotografiar. Així mateix es va projectar l’audiovisual “Altea Capital Cultural Valenciana 2019”, amb motiu del seu reconeixement com a Capital Cultural 2019-2020.

Diego Zaragozí felicitava els guanyadors i mostrava la seua satisfacció per l’èxit de l’activitat i el bon acolliment per part de tots els participants. Així mateix l’edil també va tindre paraules d’agraïment cap a Vicente Llorens, coordinador del ral·li i els membres del jurat, per la seua col·laboració i assessorament.

Vídeo de Premis i Top 10 del IV Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea 2019

Pin It on Pinterest