Select Page

La data límit d’inscripció és el divendres 10 de maig.

L’Oficina de Projectes Europeus (OPE) EuroAltea, ha posat en marxa un nou projecte ERASMUS+, “Youth! Stop Diabetes!”, dirigit a 40 joves de 15 i 19 anys, amb la finalitat de donar a conèixer els riscos, causes i efectes de la diabetis. El projecte tindrà lloc del 20 a 29 de juny en Plovdiv, Bulgària, Capital Europea de la Cultura.

Els participants hauran de tindre almenys dos anys d’experiència en l’àrea del treball juvenil i voluntariat, a més d’un bon domini d’anglès. L’experiència amb joves marginats sumarà un punt addicional. Cada grup estarà format per 8 joves i 2 líders, que mitjançant aquesta iniciativa coneixeran què és la diabetis, la seua prevenció i causes, desenvoluparan activitats físiques a l’aire lliure i aprendran a tindre hàbits de vida saludables, amb presentacions, debats, seminaris i tallers.

A causa de l’augment dels casos de diabetis a Europa, països com Espanya, Romania, Bulgària i Turquia han decidit treballar junts per a trobar una solució, dissenyant un pla d’educació per a informar els joves, desenvolupar activitats físiques, dieta i una actitud correcta feia els riscos, causes i efectes de la diabetis.

Els participants tindran cobert el 100% de l’allotjament, menjar i transport durant el projecte, a través del suport d’ERASMUS+. Per a formalitzar la inscripció hauran de posar-se en contacte amb l’OPE EuroAltea a través de la seua pàgina web www.euroaltea.eu, al correu europa@altea.es o telefonant al 965 84 13 00 (extensió 1233). La data límit per a inscriure’s és el divendres 10 de maig.

Pin It on Pinterest