Select Page

El barri més antic d’Altea, Bellaguarda, acull per segona vegada ‘Inter-B’, el Festival d’Intervencions Artístiques que tindrà lloc del 7 al 21 de juliol. Fins a un màxim de deu projectes d’intervenció artística han de ser elegits per tal de potenciar i fusionar l’art amb la ciutadania i els visitants. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Cultura.

Tots els interessats a participar en l’esdeveniment hauran de presentar prèviament les seues obres de manera digital al correu electrònic bellaguardainterb@gmail.com, abans del dia 19 de maig a les 00:00 hores. A l’hora de seleccionar els deu projectes finals, es tindran en compte criteris com la qualitat artística i originalitat en l’execució, tècnica i concepte; la relació amb el context del barri de Bellaguarda i Altea; l’adequació a l’espai i la seua viabilitat tècnica; el foment del diàleg amb el públic i la trajectòria de l’artista. La quantitat econòmica per a cada intervenció serà de 350 €, incloent el material i els honoraris d’artista.

Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic bellaguardainterb@gmail.com, o al telèfon 679 23 28 97. Les bases de participació es poden consultar ací.

Convocatòria Intervencions Inter-B 2019

Pin It on Pinterest