Select Page

El projecte abordarà temes socials i està dirigit a 6 joves de 18 i 29 anys.

L’Oficina de Projectes Europeus (OPE) de l’Ajuntament d’Altea, ha posat en marxa un nou projecte ERASMUS+, We Need To Talk, dirigit a 6 joves de 18 i 29 anys, interessats en el teatre, l’art i la música, que siguen comunicatius i no tinguen problemes per a parlar en públic. El projecte tindrà lloc en Velenje, Eslovènia, del 10 al 21 de juny.

Durant les jornades es realitzaran representacions teatrals sobre temes que passen desapercebuts en la societat, temes com l’assetjament, l’abús, la intimidació, els estereotips i la immigració, sobre els quals també s’organitzaran tallers de la mà de professionals en el camp.

Els participants tindran cobert el 100% de l’allotjament, menjar i transport durant el projecte, a través del suport d’ERASMUS+. Les places són limitades i els interessats hauran de posar-se en contacte amb l’OPE EuroAltea a través de la seua pàgina web www.euroaltea.eu, al correu europa@altea.es o telefonant al 965 84 13 00 (extensió 1233).

Pin It on Pinterest