Select Page

 Durant el mes de maig es realitzaran diferents accions al Mercat Municipal per al gaudi dels usuaris.

Amb l’objectiu de potenciar l’espai del Mercat Municipal i les compres al mateix, la regidoria de Comerç, regida per Anna Alvado, i l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal, representada per Mayte Moltó, han posat en marxa la campanya internacional “M’agrada el meu mercat “, que es desenvoluparà durant tot aquest mes de maig als mercats municipals de diferents països.

En el nostre mercat municipal, es desenvoluparan diferents activitats com ara, dos Showcooking, els dies 4 i 18 de 11:00 a 13:00h cuinant amb productes del mercat; una xerrada nutricional sobre els avantatges de consumir productes frescos el dia 11 a les 11:00h, a càrrec de la nutricionista Ana Zaragoza i una actuació musical en directe el dia 25, per clausurar la campanya. A més, es reactivarà la iniciativa “La Cerveseta al Mercat” durant tots els dissabtes, en la qual es podrà adquirir i degustar productes de tots els llocs.

Com ha explicat l’edil es tracta d’una campanya internacional que vol promocionar els mercats municipals i que a Altea es porta realitzant-se des de fa dos anys.

Alvado ha apuntat que el logotip de la campanya, un cor, fa referència a la relació de confiança i proximitat existent entre els comerciants dels mercats municipals i els seus clients.

Aquesta campanya tracta de posar en valor el comerç de qualitat i de proximitat, així com els beneficis que té comprar al municipi productes de primera qualitat, ha puntualitzat la regidora.

En nom de l’esmentada Associació de Concessionaris, Mayte Moltó ha agraït a la regidoria seu esforç per promocionar el Mercat Municipal. “És important que tothom prenga consciència que un Mercat Municipal, com és el d’Altea, és un lloc important per al nucli comercial d’una zona i per tant els mercats es converteixen en els catalitzadors d’aquestes activitats econòmiques de les zones comercials”. Ha declarat Moltó, que ha afegit que “per això el Mercat Municipal, amb l’ajuda d’aquesta campanya, pretén convertir-se en la primera opció de compra de tot ciutadà del municipi d’Altea “.

“M’agrada el meu mercat, pretén que al ciutadà li agradi comprar al seu mercat; obtenir matèries de primera qualitat amb producte de proximitat i sempre amb la confiança d’estar atès per experts comerciants, coneixedors d’aquesta matèria primera”; ha indicat Mayte Moltó, membre de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal d’Altea.

 

Pin It on Pinterest