Select Page

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Altea i l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea signen un conveni de col·laboració per al foment i desenvolupament del comerç local.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, amb l’assistència de la regidora de Comerç, Anna Alvado, la tècnica de l’àrea, Pepi Durà i per part Alcea, el seu recent nomenat president, Diego Coello.

Per mitjà d’aquest conveni, indica Anna Alvado, “es pretén col·laborar amb tots els projectes de l’associació, tal com s’ha fet des del seu inici per aquesta regidoria, perquè puguen impulsar el teixit comercial i empresarial local i desenvolupar noves estratègies que repercutisquen en el seu creixement i en la qualitat dels productes i serveis oferts “.

L’Ajuntament realitzarà una aportació econòmica de 3.000€ per ajudar a sufragar les despeses derivades de les activitats realitzades per Alcea i aquesta, al seu torn, es compromet a col·laborar amb la regidoria de comerç en el desenvolupament de programes i estratègies que milloren diferents aspectes comercials d’Altea.

La regidora manifesta la seua satisfacció, “ja que amb aquesta signatura s’assegura la continuïtat en el treball realitzat en aquests anys en benefici del sector empresarial, que al cap i a la fi, és pel que estem treballant tots”.

Pin It on Pinterest