Select Page

Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i la Asociación Empresarial de Agencias de Viajes de Benidorm y Comarca (AVIBE), per part de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; i del president d’AVIBE, Juan José Pérez Parker, en presència de la regidora de Turisme d’Altea, Anna Alvado.

Entre els objectius d’aquest conveni hi ha els de defensar la imatge i el prestigi del sector turístic i empresarial, i impulsar el desenvolupament d’empreses del sector turístic. Per a això, es tancarà un calendari de jornades i cursos de formació orientats al sector turístic. La primera d’aquestes accions serà una Jornada Networking – Esmorzar de Treball que tindrà lloc a primers del mes de juny, amb l’objectiu de posar en contacte els empresaris d’Altea amb les agències de viatges i empreses col·laboradores d’AVIBE, creant així sinèrgies i una xarxa de contactes per generar oportunitats de negoci entre tots els assistents.

AVIBE, amb 40 anys d’experiència en el sector, compta amb associats de diverses localitats de la Marina Baixa i organitza, amb èxit, jornades de formació orientades al sector d’allotjaments turístics, agències de viatges i establiments d’hostaleria.

Anna Alvado considera de gran importància la formalització d’aquest conveni, ‘’ja que el sector turístic té un gran pes en la nostra localitat’’ i considera que ‘’la formació i la professionalització del sector és un valor afegit a la nostra oferta turística’’.

Pin It on Pinterest