Select Page

El proper 7 de maig s’inaugurarà a la Casa de Cultura d’Altea, a les 19:00h, l’exposició ILLUSTRACIENCIA. Una mostra que consta de 40 obres, cadascuna d’elles d’un il·lustrador diferent. Aquestes obres són una selecció del “Premi internacional d’il·lustració científica”.

ILLUSTRACIENCIA està organitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i patrocinada per la Fundació espanyola per a la ciència i la tecnologia (FECYT).

L’exposició compta amb la participació de la alteana Teresa Such. Il·lustradora que va guanyar el premi de la 3a edició de Illustraciencia i finalista en la 6a edició amb l’obra “Manis pentadactyla”, sent una de les obres que s’exposarà en aquesta exposició.

Illustraciencia divulga i premia la il·lustració científica i de naturalesa des de 2009. Organitza un certamen internacional i, d’entre totes les obres presentades, un jurat professional selecciona les 40 finalistes que conformen l’exposició itinerant.

Aquesta exposició gratuïta, romandrà oberta a la Casa de Cultura d’Altea fins el 30 de maig i en la mateixa aprendràs i gaudiràs de la ciència a través de veritables obres d’art.

Pin It on Pinterest