Select Page

Després dels intensos dies de pluja de Setmana Santa, les dades recollides reflecteixen que des del divendres 19 fins al dilluns 22, les precipitacions van ser més intenses a Altea la Vella, amb un total de 122,6 l/m2; enfront dels 92,6 l/m2 recollits a Altea.

A més, de les dades totals de precipitacions recollides en ambdues estacions, el dia més plujós va ser el diumenge, amb un màxim de 42,4 l/m2 a Altea la Vella, sent el punt més àlgid a les 23:19 hores; i els 25,8 l/m2 a Altea, aconseguits a les 23:29 hores. En canvi, el divendres va ser el dia amb menys precipitacions a Altea la Vella, amb un màxim de 24 l/m2; i a Altea el dilluns amb 19,8 l/m2.

Quant a la ràfega màxima de vent, les dades mostren un total de 85,2 km/h aconseguits el diumenge a les 21:00 hores, a Altea la Vella; i un màxim de 44,4 km/h el dissabte a les 16:00 hores, a Altea.

La temperatura va oscil·lar entre els 12,7°C i els 16,4°C en el municipi durant els quatre dies.

La instal·lació de les estacions meteorològiques a Altea i Altea la Vella, dutes a terme al juliol de l’any passat, permet conèixer totes les dades relatives al temps en el municipi, a més de consultar-los en temps real a través de la pàgina web www.altea.es, amb una previsió detallada i un arxiu de dades històriques.

Pin It on Pinterest