Select Page

Amb motiu de les fortes pluges esdevingudes en els últims dies, la Cooperativa Agrícola d’Altea recomana als productors de nispro no recol·lectar la fruita fins passades 48 hores des del cessament de la pluja, i alhora que informa que la balança de pesat romandrà tancada hui dimarts 23 d’abril i demà dimecres, obrint-se la mateixa dijous.

Des de la Cooperativa Agrícola d’Altea es fa saber també que, una vegada oberta la bàscula de pesatge del nispro, les revisions del producte es realitzaran a les 24 hores de l’entrada del mateix.

Així mateix, l’entitat agrícola ha convocat una reunió per informar als productors que tenen la collita assegurada dels tràmits a realitzar. Aquesta reunió informativa tindrà lloc demà dimecres 24 d’abril a les 20:00h al Saló Social de la Cooperativa.

Pin It on Pinterest