Select Page

L’edil d’Altea la Vella, Maria Laviós, ha informat de les activitats programades per als propers dies 22 i 23 d’abril que tindran lloc al Centre Cultural d’Altea la Vella i a la Plaça de les antigues escoles, hui Biblioteca Municipal.

El proper dilluns 22 d’abril, a les 19:00h al Centre Cultural, tindrà lloc un concert de piano a càrrec de Daniel García González i Pilar Descalzo Jorro.

Dimarts 23, a les 17:00 hores, les activitats programades estan destinades als més xicotets  i es duran a terme a la Plaça de la Biblioteca. “Ven a divertirte con Lucky y companía”, és l’espectacle que dos pallassos molt divertits posaran sobre l’escenari que organitzaran tota una festa amb música, contes, màgia, jocs i sorpreses.

En acabar l’espectacle s’oferirà un berenar per a tots els xiquets i xiquetes, “de manera que tan sols han de venir amb ganes de passar-ho molt bé”; ha apuntat l’edil d’Altea la Vella, Maria Laviós.

 

 

 

Pin It on Pinterest