Select Page

La regidoria d’Esports, a través del seu edil, Pere Barber, ha informat de la instal·lació de dos vinils en les banquetes per a suplents i cos tècnic del camp de futbol de gespa artificial, amb la finalitat de conscienciar als usuaris de la Ciutat Esportiva.

Aquests vinils, en paraules de l’edil, “recullen 10 normes que tots els usuaris han de complir a l’hora de veure un partit de futbol, especialment les mares i pares dels jugadors”. Barber afegia també que “no es poden tolerar actituds agressives, menys encara quan estem parlant de menors d’edat que estan en fase d’aprenentatge, per això hem decidit col·locar aquestes deu normes, perquè estiguen presents contínuament en les nostres instal·lacions”.

“Les banquetes van ser instal·lades al gener en el camp de gespa artificial, després d’anys mancant d’ells. Ara s’han instal·lat aquests dos vinils, un en castellà i un altre en valencià”, en el qual es poden llegir aqueixes deu normes a les quals feia referència l’edil Pere Barber.

Pin It on Pinterest