Select Page

La Regidoria de Comerç, encapçalada per Anna Alvado, ha informat de la posada en marxa d’un curs d’anglès, dirigit a comerciants d’Altea, de 26 hores de durada i dividit en dues sessions, que tindran lloc al maig i juny. El curs donarà inici el dilluns 6 de maig i es durà a terme els dilluns, dimecres i divendres, de 09:00 a 10:00 hores, en el Centre Juvenil d’Altea, abans que els negocis òbriguen les seues portes.

Aquest curs, de caràcter teòric-pràctic, s’enfoca a l’ensenyament d’idioma en general i de manera més específica per a cada comerç. Es realitzaran pràctiques orals amb la finalitat de millorar la pronunciació i expressió, permetent als comerciants millorar l’atenció i el servei a les persones estrangeres.

Les persones interessades a realitzar el curs hauran d’inscriure’s prèviament en la Regidoria de Comerç. Les places són limitades i donaran cabuda fins a 12 persones per curs. L’edil ha convidat a tot el sector comercial a realitzar el curs, amb la finalitat de millorar les seues destreses en anglès.

“Columnes de Mar” del projecte ‘Compra amb Art’

D’altra banda, Anna Alvado ha valorat positivament l’acció “Columnes de Mar”, l’última intervenció artística duta a terme en l’Avinguda Jaume I, a Altea. Emmarcat en el projecte ‘Compra amb Art’, que va donar inici al novembre de l’any passat, els artistes que han intervingut en les 20 columnes han omplit de color la principal artèria comercial del municipi.

Tal com ha indicat l’edil, “el sector comercial s’han mostrat molt satisfet amb aquesta acció. Si les valoracions continuen sent positives, tant per part del sector com de la ciutadania, intentarem dur a terme més intervencions com aquesta, en altres zones d’Altea. D’altra banda, per a aquelles persones a les quals els preocupa que les columnes no tornen al seu estat original, l’Ajuntament d’Altea es va comprometre, des del principi, a tornar a pintar-les de blanc quan es decidisca donar per finalitzat aquest projecte”.

Pin It on Pinterest