Select Page

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Pere Barber, ha informat de les millores dutes a terme en el camp de futbol exterior i en les pistes de vòlei i de bàsquet, per a les quals s’han destinat al voltant de 6.000 euros.

En aquest sentit, l’ascens a Primera Divisió Nacional del Club de Voleibol d’Altea feia necessàries aquestes millores en la pista de joc; pel que s’ha adquirit una cadira d’àrbitre d’alta competició i s’han reposat les xarxes i pals amb els seus respectius ancoratges i protectors.

Per al camp de futbol exterior s’ha adquirit un joc de 4 banderoles de córner i canviat els actuals, i en la pista de bàsquet s’han canviat els protectors de reg dels pilars, així com els protectors de les canastres.

Aquestes adquisicions i millores incrementen la qualitat de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva d’Altea, per la qual passen diferents clubs i esportistes cada dia.

Pin It on Pinterest