Select Page

Des de la Regidoria de Comerç s’anuncia a la ciutadania que aquest cap de setmana es va a realitzar l’última de les intervencions artístiques, “Columnes de Mar”, englobades dins el projecte “Compra amb Art”.

A partir de divendres a vesprada, la ciutadania podrà observar com prenen forma les 20 columnes triades per les artistes. En elles es representaran tots aquests petits detalls, textures i dibuixos existents en la nostra flora i fauna marina mitjançant una interpretació artística, convertint-les en il·lustracions abstractes acolorides i divertides. Es disposaran en 10 grups de 2 columnes cadascun al llarg de l’Av. Jaume I.

La responsable de l’àrea, Anna Alvado, informa que “després de diversos mesos sol·licitant l’autorització i col·laboració dels propietaris dels edificis participants i, amb el compromís de l’Ajuntament de tornar a deixar les columnes en el seu estat original, es podrà contemplar , ja, des de l’inici d’aquesta Setmana Santa, una zona comercial diferent a la que estem acostumats “.

“Volia agrair la seua implicació i passió pel projecte, a la coordinadora del mateix, Imma Mengual, professora de la UMH i al seu col·laboradora Maria Laudes”; ha declarat Alvado.

Aquesta iniciativa finalitza el exitós projecte “Compra amb Art”, que des de novembre de l’any passat i fins a hui, ha estat realitzant diferents accions comercials a Altea i Altea la Vella, vinculant Art i Comerç, amb la finalitat de dinamitzar el comerç local. Entre altres activitats, s’han realitzat intervencions artístiques al Mercat Municipal, en façanes de comerços, balls, concerts, flash mob, cursos i tallers de formació, escultures urbanes, campanyes per a l’ús comercial de bosses de tela i el recentment acabat concurs de intervencions artístiques en els comerços.

Alvado manifesta que “aquest projecte es va desenvolupar perquè estigués finalitzat per Setmana Santa, com així ha estat i, d’aquesta manera, mostrar a les persones que ens visiten, una zona comercial atractiva, original i diferent. Convide tant a la ciutadania, com a les persones que ens visiten aquests dies, a gaudir de totes les intervencions artístiques que poden trobar a la zona comercial, a l’interior i a l’exterior dels comerços participants “.

Pin It on Pinterest