Select Page

Diego Coello presidirà per dos anys l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea (Alcea).

L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea (Alcea) té nova junta directiva que estarà presidida durant dos anys per Diego Coello Calvo, substituint en el càrrec a Isabel Martínez Lloret. La Casa de Cultura d’Altea acollia aquest dilluns a la nit la presentació oficial de la junta directiva d’Alcea i comiat de l’anterior, en un acte al qual van assistir prop d’un centenar de persones entre les que es trobaven l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora de Comerç, Anna Alvado i representants dels grups polítics municipals, d’associacions veïnals, i d’altres associacions empresarials del municipi.

La presidenta eixint, Isabel Martínez, ha afirmat que “des que es va crear Alcea, han estat molts els reptes i projectes que hem portat endavant”, i va reafirmar el treball realitzat on “vam aconseguir que els comerciants i empresaris cregueren en nosaltres i volgueren formar part de Alcea, passant dels 23 socis inicials als més de 50 de l’actualitat “. “Ser part activa del teixit social i empresarial d’Altea i tenir representació en els consells locals municipals” ha estat un èxit que s’afegeix a la creació de sinergies i convenis de col·laboració amb altres entitats i associacions com Jovempa Marina Baixa, la Cambra de Comerç d’Alacant, o l’Ajuntament d’Altea “, ha afirmat Martínez.

“Projectes i reptes que continuen de la millor mà amb aquesta nova junta directiva que presentem hui i a qui volem donar les gràcies públicament per recollir el testimoni d’aquesta associació i portar-la el més lluny possible”. Va concloure Isabel Martínez qui va donar pas a la projecció d’un vídeo amb imatges que resumien les activitats dutes a terme fins al moment per Alcea.

El nou president de l’associació va iniciar la seua intervenció amb les paraules “agraïment”, “il·lusió”, “continuïtat”, “unió”, “transparència”, “col·laboració” i “equip”. Paraules que, segons Diego Coello, “defineixen el sentit i el futur de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea”.

Després va anar desgranant el sentit de cada paraula dita al principi. Va agrair la presència dels assistents, i ha remarcat el suport dels comerciants i empresaris d’Altea “perquè sense vosaltres Alcea no existiria”, i el suport institucional “que ens brinda l’Ajuntament”, ja que sense el mateix “difícil ho tindríem per caminar” .

De la il·lusió, va recordar com a l’abril de 2016 “naixia Alcea com una associació apolítica i no lucrativa després de reunir un grup de comerciants i empresaris per iniciar aquest projecte il·lusionant unint-nos per a un fi comú: la promoció i defensa d’interessos dels associats, i realitzar activitats que ajuden al creixement i desenvolupament empresarial i comercial d’Altea”. Sobre la “continuïtat”, Diego Coello va afirmar que la feina que han fet les juntes anteriors “ha aplanat el camí on aquesta criatura, Alcea, ha passat d’estar en bolquers i gatejar a poder aixecar-se i caminar per si sola”. Va parlar de la relació de l’associació amb altres organismes i associacions empresarials, i de la recerca d’activitats de caràcter formatiu “per a benefici dels nostres associats” a més de l’establiment de serveis propis que siguen de l’interès comú per als membres de l’associació. “Tot això”, ha dit,” tindrà continuïtat en nosaltres, col·laborant amb els comerciants i empresaris d’Altea i ajudant-vos en tot el que necessiteu”.

Per Coello, “la unió és molt important i necessària per avançar. Unir i no separar. Unir-nos entre els comerciants i empresaris per tenir major creixement de negoci. Però també unir-nos fraternalment amb altres associacions del poble. Tot amb un objectiu comú: la potenciació de l’economia d’Altea”. Pel que fa a la transparència, el president de Alcea va dir que “és la millor manera de treballar. Comunicar tots els passos que fem de manera oberta i sense amagar res. Que els nostres associats sàpiguen en tot moment que fem o farem. Que ells siguen els que marquen el nostre camí perquè nosaltres estem al seu servei, no ells al nostre. Per tant, la nostra gestió serà pública, i publicada, en la nostra web www.asociacionalcea.es i a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter “.

Sobre la col·laboració, va dir que “ens sentim útils en aquesta societat i volem participar i col·laborar amb altres entitats del poble. Col·laborem i vam participar activament en diversos consells municipals, i esperem seguir aportant el nostre granet de sorra, o d’arròs que tot pot ser “.

I pel que fa a l’equip, va ser la paraula que deixava per al final de la seua intervenció perquè “estem aquí per presentar-nos davant vosaltres els membres de la nova junta directiva que va sortir elegida el passat 27 de febrer a l’assemblea general de l’associació. No sóc jo sol. Som un equip de persones que estem perquè els membres de l’associació ens vau triar per a tal menester. Som aquí perquè volem que ens visualitzeu i que ens conegueu. Mes que un equip, som una pinya que treballem units i amb il·lusió “.

Diego Coello va presentar a l’estrada a la seua nova junta directiva: Pepa Moltó (vicepresidenta), Magda Ivars (tresorera), Igone Branca (Vicetesorera), Mari Carmen Carayol (secretària), Vanesa Cardona Ferrer (vicesecretària), i els vocals Rosa Armada, Francisco Jiménez, i Ignacio Villanueva.

La intervenció del president va acabar amb la petició que “si tenim errors, espere que ens els perdonareu. Si necessiteu alguna cosa, que ens ho digueu. Però sobretot volem que sapigueu que estem ací per treballar pels empresaris, els comerciants i per Altea”.

Pin It on Pinterest