Select Page

Des de la Regidoria de Benestar Social i amb la col·laboració de l’Oficina Pangea, s’ha organitzat un curs de castellà i un curs preparatori per a afrontar l’examen de la nacionalitat espanyola. Ambdues cursos es duran a terme en el Centre Social d’Altea, del 29 d’abril al 13 de maig, i del 14 al 27 de maig, respectivament.

Cada curs té una durada de 40 hores. El curs de castellà té una part més teòrica i el curs de preparació de l’examen de nacionalitat espanyola té una part més pràctica, per a aquells estrangers que l’hagen sol·licitada i es troben a l’espera de l’examen.

El curs de preparació per a la nacionalitat espanyola té com a fi el facilitar la informació i recursos necessaris a les persones estrangeres que desitgen iniciar el procediment. Es posarà a la disposició dels ciutadans estrangers d’Altea el material necessari per a la seua presentació a les proves que acrediten el coneixement de la Constitució Espanyola i de la realitat social i cultural del país.

Les places són limitades, per la qual cosa anirà per ordre d’inscripció, que haurà de formalitzar-se en el registre general de l’Ajuntament d’Altea. Pot apuntar-se qualsevol persona estrangera que vulga preparar-se l’examen de nacionalitat espanyola. En el cas dels hispanoparlants, podran inscriure’s únicament a l’examen preparatori administratiu, sense necessitat de realitzar el curs de castellà.

Per a més informació, els interessats poden acudir al Departament de Benestar Social, de l’Ajuntament d’Altea, o posar-se en contacte telefonant al 966 88 27 02.

Curs Nacionalitat Espanyola

Pin It on Pinterest