Select Page

L’Àrea de Medi Ambient, regida per Beatriu Nomdedeu, ha organitzat una excursió nocturna al Riu Algar per conèixer els seus diversos valors naturals al costat d’experts en interpretació de la natura. L’activitat tindrà lloc el proper divendres 12 d’abril a partir de les 20:30 hores amb eixida des del Aparcament del Mercat.

“L’objectiu de l’activitat és descobrir la fauna del riu, mamífers, aus, papallones i insectes de la mà de tècnics del grup científic que està realitzant l’Estudi Ecològic del riu Algar. Ells ens guiaran per conèixer la riquesa natural de l’entorn més proper”; ha explicat Nomdedeu.

L’activitat donarà començament a les 20:30 hores aprofitant els últims vols de les papallones diürnes que habiten el riu. Iniciat el recorregut entre la vegetació de ribera, els guies portaran als participants per ensenyar-los a distingir el so de les aus nocturnes, els reclams, l’anellament d’aus i l’observació d’insectes i altres espècies espontànies que vulguen deixar-se veure i sentir.

Beatriu Nomdedeu recorda que els assistents hauran de portar llanterna i una miqueta de menjar. L’activitat acabarà sobre les 23:00 hores.

Inscripcions a: verd.consultoria@gmail.com

Pin It on Pinterest