Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha assistit a la sessió ordinària de la Comissió de Turisme celebrada el dimarts 9 d’abril a València, a la seu de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colormer, i del director general de Turisme, Pepe Gisbert; el President de la Comissió, Jordi Major i Alcalde de Cullera s’iniciava la sessió, destacant en l’ordre del dia el Projecte de decret del Consell, pel qual s’aprova l’Estatut del Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana, que es troba en termini per presentar al·legacions. La Comissió ha analitzat tots els articles del projecte de decret, el qual estableix els criteris i les obligacions que han de complir tots aquells municipis que sol·licitin el reconeixement de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana.

Alvado ha destacat la importància de la participació d’Altea en aquesta Comissió de Turisme de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, valorant que, “és primordial que Altea participe en aquestes sessions on es prenen importants decisions que afecten les destinacions turístiques com és Altea . Hem contribuït a l’elaboració d’un document, just i equitatiu en funció a la població turística, a les places d’allotjament i de segona residència i als criteris econòmics, que regularan el reconeixement de Municipi Turístic “.

Pin It on Pinterest