Select Page

Divendres passat, la regidora de Comerç, Anna Alvado, lliurava els certificats d’assistència a totes les persones que han participat en els dos primers cursos de formació en xarxes socials, organitzats per la Regidoria de Comerç.

Alvado, manifestava que “és molt important tindre un sector comercial professional, per això seguim invertint en formació. En aquest cas concret, aquests cursos ajudaran els comerços alteans a promocionar-se a través de les noves tecnologies millorant el seu posicionament i aconseguint una major visibilitat en el mercat “.

Han estat tres els cursos organitzats, el primer, nivell bàsic de 6 hores de durada, el segon, nivell intermedi de 8 hores i un tercer de nivell avançat també de 8 hores, que es realitzarà del 6 al 10 de maig.

L’edil comunicava que, “s’han cobert les 36 places existents en els dos primers cursos, tant en el bàsic com a la mitja part, quedant molt poques places per a l’últim dels cursos, l’avançat. Són grups reduïts perquè la formació siga efectiva i es repetiran tantes vegades com calga mentre hi haja persones interessades”.

Concloïa Alvado agraint la participació de totes les persones que han volgut aprofitar aquesta oportunitat per millorar la seua formació i al professor dels cursos, Sergio Magán per la seua excel·lent professionalitat.

Pin It on Pinterest