Select Page

La regidoria d’Igualtat, regida per Vicenta Pérez, ha posat en marxa el projecte DIGITAL4HER; dos cursos en ferramentes digitals. Un dels cursos serà de nivell bàsic per a dones en atur i un altre de nivell mitjà-avançat. Tots dos són gratuïts, reduïts a 10 dones per curs, amb horaris intensius de 3 mòduls de 8 hores per dia i molt personalitzats.

Els cursos, finançats per la Diputació d’Alacant i la Regidoria d’Igualtat, s’han organitzat donada la demanda detectada per la regidoria; així ho ha explicat la regidora, que ha informat que “la formació és a càrrec de Mer Terra, especialista en màrqueting digital, Nagore López, experta en ioga i Beatriz Mengs, professional en autoconeixement personal”.

Segons les dades aportades per Vicenta Pérez, DIGITAL4HER està dirigit a dones proactives, amb ganes d’aprendre i amb la ment oberta per expandir el seu projecte amb coherència, persones compromeses amb elles mateixes i amb objectius professionals i personals, persones que vulguen gaudir de la vida donant el millor de si mateixes i compartir amb altres persones els seus èxits i interessos. “Per tot això necessitem un compromís per part de les dones que desitgen participar i que ens aporten informació sobre les seues expectatives personals i professionals, dades d’interès per a la realització dels itineraris sociolaborals”; ha assenyalat Pérez.

L’horari del nivell bàsic és de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h els dies 6, 13 i 20 de maig de 2019. Està dirigit a dones en recerca de feina (han d’aportar còpia del DARDE del SERVEF actualitzat) i tindran prioritat les dones empadronades a Altea.

L’horari del nivell avançat és de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h els dies 8, 15 i 22 de maig de 2019, està dirigit a dones amb algun coneixement digital, i tindran prioritat les dones empadronades a Altea.

Els objectius del programa són múltiples: sentir-se al nivell de la competència; avançar en projectes professionals; mostrar els punts forts en què cadascuna està especialitzada; estar al dia i aprofitar els avantatges del màrqueting digital; estar acompanyades en el procés de recerca de feina i emprenedoria personal i professional de cada dona; així com adquirir una metodologia fàcil, concreta, efectiva i eminentment pràctica.

La metodologia i matèries consisteixen en el control d’emocions; identificar els talents únics; mostrar al món una cosa que porteu dins; satisfacció de trencar amb les barreres digitals; sentir-se presents en el món digital i l’autoconeixement, adquisició de noves competències, creació de projectes i gestió de finances.

Les interessades poden inscriure ja a la Regidoria d’Igualtat -planta baixa de l’Ajuntament d’Altea-, trucant al 965841300 (ext. 1231) o mitjançant el correu electrònic igualtat@altea.es.

Curs Nivell Bàsic – Digital 4 Her

Curs Nivell Avançat – Digital 4 Her

Pin It on Pinterest