Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado,  i la tècnica de l’àrea, Anna Pérez, han donat a conéixer les onze visites guiades gratuïtes que el departament ha organitzat per als mesos d’abril, maig i juny. Rutes que se celebren els diumenges començant a les 10 h des de la Tourist Info, a més a més de les que tindran lloc a la Setmana Santa, els dies 16, 17, 18 i 20.

“Les visites guiades gratuïtes es una activitat que esta tenint molt d’èxit. Les realitzades en els mesos d’hivern, han duplicat el nombre d’assistents respecte a l’any anterior, per tal cosa seguim incloent-les en la programació turística de tot l’any”; ha assenyalat la regidora.

Alvado ha recordat que ahir ja va tindre lloc la primera de les rutes programades, amb més de 50 persones inscrites, de la mà d’Ana Zaragoza, especialista en nutrició. La ruta va ser Quintanes-Barranquet: coneix l’horta alteana.

En abril s’han incorporat les rutes de la Setmana Santa; el dia 16 serà la de Cap Blanc i els Arcs; el dia 17 i el 18 la de “Coneix el Nucli Antic” per la vesprada a les 18:00h el dimecres 17 y pel matí a les 10:00h el dia 18; el dissabte, dia 20 se celebrarà la Ruta d’Altea la Vella pel Camí Fondo i el diumenge 21 la ruta del Camí Reial que va cap a l’Olla.

En maig, el diumenge 5 la ruta és pel Riu Algar, a càrrec del tècnic de medi ambient Carles Úbeda i l’ornitòleg Toni Zaragozí. El diumenge 19 la ruta és coneix Altea, a càrrec de la llicenciada en Belles Arts, Jennifer Gómez.

Per al mes de juny les rutes programades són tres i la primera tindrà lloc el diumenge 2, amb Coneix Altea, Bellaguarda en festes; a càrrec del guia de turisme Felipe Lozano.  El Diumenge 23 la  ruta Coneix Altea recorrerà el Nucli Antic on estarà celebrant-se Sant Joan; a càrrec del guia Joan Such. I el diumenge 30 se celebrarà la Ruta Cap Blanc o els Arcs: festes de Sant Antoni; a càrrec de Felipe Lozano. “Hem volgut que en el mes de juny les rutes serviren també per conéixer les festes i tradicions alteanes per això hem programat estes rutes”; ha conclòs la regidora.

 

Visites Guiades Primavera 2019

English Version

Guided Tours Spring 2019

Pin It on Pinterest