Select Page

L’edil de Turisme, Anna Alvado, acompanyada per la tècnica d’àrea, Ana Pérez, ha donat a conèixer el fullet que el departament ha editat amb motiu de la Setmana Santa. Un tríptic en el qual es recull tota la informació de les diferents activitats que es van a desenvolupar en el municipi durant els propers dies de vacances, com són les Visites Guiades Gratuïtes, els concerts de la Ruta de les Ermites i la Mostra d’Artesania, entre d’altres.

Com ha explicat l’edil, les rutes guiades, emmarcades en el projecte Camins d’Altea, se celebraran els dies 16, 17, 18, 20 i 21 d’aquest mes d’abril, sent Cap Blanch i Els Arcs, El Casc Antic, Altea la Vella i el Camí Reial les visites triades per a l’ocasió. “La ruta del Casc Antic es durà a terme dos dies seguits perquè és la que més interès desperta en aquests dies de Setmana Santa”; ha matisat Alvado; qui recorda que totes les visites estan guiades per professionals que donaran a conèixer el nostre patrimoni cultural i natural en diferents idiomes, amb l’objecte de poder atendre tota la gent de les diferents nacionalitats que visita Altea en aquests dies.

A més de les visites guiades, un clàssic de la Setmana Santa alteana és el cicle de concerts La Ruta de les Ermites. Uns concerts que donaran inici el dijous 11 a l’Església de Santa Anna d’Altea la Vella i conclouran el dissabte 20 a l’Ermita de Sant Lluis.

Pel que fa a la Mostra d’Artesania, Alvado ha assenyalat que “serà present a la Plaça de l’Església del 17 al 21 d’abril”. Així mateix, la responsable municipal de Turisme ha indicat que s’habilitarà un punt d’informació turística a la pròpia Plaça que romandrà obert de 12:00 a 14:00h i de 17 a 22:00h. “Aquest Punt Informació té molta afluència i es fa un gran esforç des del departament per tenir-lo obert, ja que s’habilita per informar la gent que passa aquests dies entre nosaltres i és una mostra més de la nostra hospitalitat”, ha apuntat Anna Alvado.

A més, el fullet recull les dues representacions que el grup de teatre Pla i Revés porta a terme durant la Setmana Santa, com són la Passió d’Altea i el Via Crucis. Respecte d’això, Alvado ha aclarit que “encara que la Passió s’haja representat aquest cap de setmana, el fullet portem publicitán-lo més d’un mes i en les dues fires a les que hem assistit en les últimes setmanes, ha estat present. Ho portem a la fira de Barcelona i també al MedSea la passada setmana a Alacant “.

Anna Alvado ha conclòs animant a la ciutadania i als visitants a gaudir de les activitats de la Setmana Santa alteana.

Consulta la Programació de Setmana Santa 2019

Pin It on Pinterest