Select Page

El dimecres 3 d’abril obria les seues portes novament la sala d’exposicions de la Casa Toni el Fuster amb l’obra pictòrica i escultòrica del torrevellenc Israel Nicolás. L’artista està molt vinculat a Altea per ser participant habitual de la Fira del Xicotet Format. L’obra d’Israel Nicolás mostra reminiscències d’artistes com Murillo, Zurbarán i Frida Khalo. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 30 d’abril.

Amb motiu d’aquesta obertura, la Fundació Schlotter inaugurava també una sala amb obra d’Eberhard Schlotter de mà de la seua filla, la presidenta honorífica de la Fundació, Sibylle Schorlemmer.

Després d’un període en què, per diverses circumstàncies, la Fundació ha estat tancada, reobre amb exposicions temporals com aquesta d’Israel Nicolás, al maig tindrà lloc l’exposició de Javier Gómez i al juny la de Mati Martínez.

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, manifestava la seua satisfacció per poder oferir més espais expositius i cobrir així l’alta demanda del col·lectiu d’artistes que necessiten espais expositius.

Pin It on Pinterest