Select Page

A les 13:00 hores de hui s’han concentrat enfront de l’Ajuntament d’Altea la Corporació Municipal i els treballadors del consistori per a condemnar un nou assassinat masclista d’una dona a les mans de la seua parella. Previ al minut de silenci, l’edil d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha procedit a la lectura d’un manifest en repulsa a aquest nou cas de violència contra la dona.

Pérez ha assenyalat que, “des del dia 1 de gener s’han comptabilitzat ja 16 casos de dones víctimes mortals de violència de gènere, la qual cosa ha deixat orfes a 12 xiquets i xiquetes. De les setze dones, quatre d’elles eren de la província d’Alacant. Un cas més es troba en investigació a Torrevieja, pendent de realitzar-se l’autòpsia”.

Segons les estadístiques de víctimes mortals per violència de gènere de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere, pertanyent al Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, des de 2003 fins a l’actualitat, s’han comptabilitzat un total de 990 dones víctimes de violència masclista.

Pin It on Pinterest