Select Page

El CEIP El Blanquinal d’Altea posarà en escena, dimecres que ve 10 i dijous 11 d’abril, el musical “Grease”. Igual que en anteriors cursos acadèmics, on dit centre educatiu ha apostat per utilitzar el teatre com a tècnica pedagògica i ha posat en escena musicals com “El Rey León” o “La Bella y La Bestia”, en aquesta ocasió la música i temàtica ben coneguda de “Grease” ha sigut l’excusa per a potenciar les capacitats d’expressió i comunicació dels alumnes.

Un total d’aproximadament 54 alumnes de 5é i 6é de Primària han estat treballant des de l’inici de curs per a presentar el seu treball en forma de musical. En anteriors edicions, el CEIP El Blanquinal ha recollit nombroses crítiques favorables en les seues posades d’escena, i el professorat ha mostrat una gran satisfacció amb els objectius aconseguits i el resultat obtingut per l’alumnat durant el desenvolupament de tan interessant projecte.

Igual que en anteriors edicions, el projecte ve dirigit pel mestre del centre Miguel de la Falç, que dirigeix a un grup de mestres i pares totalment bolcats en aquesta activitat. La implicació del AMMPPAA del centre ha sigut clau i ha cobrat un gran protagonisme en el desenvolupament final de tot el projecte dramàtic.

Els personatges principals seran interpretats per 17 alumnes i alumnes, amb edats compreses entre els 10 i 12 anys. En la posada en escena, es destaca un vestuari molt cuidat, a més d’una resolució de l’espai escenogràfic dut a terme gràcies a la col·laboració de la Facultat de Belles arts de la Universitat Miguel Hernández d’Altea, on s’ha dut a terme el disseny i la realització dels decorats.

Dimecres que ve 10 d’abril es durà a terme 2 funcions a Palau Altea, la primera a les 10:30 hores, on els diferents col·legis de la localitat assistiran a la representació; i una segona a les 17:30 hores, dirigida a familiars i públic en general. Igualment, es duran a terme aquestes 2 funcions el dijous 11 d’abril.

Pin It on Pinterest