Select Page

La remodelació de la cafeteria i el gimnàs centren les tres actuacions que s’han projectat per a la zona esportiva alteana.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i l’edil d’Esports, Pere Barber, acompanyats pels redactors del projecte, Enrique Esteve i Imma Pérez, han presentat el projecte de millora que l’equip de govern té previst per a la reforma de la Ciutat Esportiva, amb una fase inicial que consisteix en una gran reforma de la zona de cafeteria i gimnàs.

Aquest projecte valorat en un poc més d’un milió d’euros, compta amb el preceptiu estudi de viabilitat que permetrà l’explotació de les instal·lacions per un cànon de 25.000 € per a 25 anys. Segons els detalls aportats durant la presentació. ‘’El projecte contempla unes obres amb una alternativa real de negoci i que faça atractiva la inversió’’, ha explicat Jaume Llinares, que ha puntualitzat que la licitació de la cafeteria i el gimnàs serà conjunta.

Jaume Llinares ha explicat que l’equip de govern, a través de les regidories d’Esports i Urbanisme principalment, porta treballant des de mitjans de 2017 en la redacció d’aquest projecte, que s’ha dilatat en el temps a causa dels diferents estudis realitzats, sent el estudi de viabilitat el més important. ‘’El treball ara està acabat i s’executarà en la pròxima legislatura’’, ha assenyalat l’alcalde.

‘’Es tracta d’un projecte ambiciós que, una vegada executat, canviarà totalment la imatge de les instal·lacions esportives i permetrà una millora en la qualitat dels serveis que a hores d’ara s’estan oferint, així com la implantació d’altres nous’’, ha afirmat l’alcalde, qui ha afegit que ‘’ja hi ha hagut empreses que s’han manifestat interessades en el projecte’’.

Per la seua banda, l’edil d’Esports, Pere Barber, ha reiterat les paraules de l’alcalde referint-se a la dilatació del projecte: ‘’portem molt temps desenvolupant-lo, s’ha prolongat per diferents tràmits i hui ha vist la llum’’.

‘’Sabíem que renovar la cafeteria i ampliar el gimnàs eren necessitats de la Ciutat Esportiva i ara amb aquesta iniciativa podran ser una realitat’’, ha declarat Pere Barber, qui ha qualificat el projecte de ‘’impressionant’’.

Pel que fa a les característiques del projecte, han estat els seus redactors, Enrique Esteve i Inma Pérez, els que les han detallat. Esteve ha matisat que en la reforma de la Ciutat Esportiva hi ha diverses fases d’actuació i la primera és la que inclou la reforma de la cafeteria i el gimnàs, però també el projecte ‘’Porta d’Altea’’ per connectar l’aparcament del mercat amb el municipi, la ciutat esportiva i la zona del riu.

‘’Analitzant l’estat actual de les instal·lacions, a la cafeteria ens trobem amb un espai estret i poc atractiu que, amb xicotetes actuacions, es podria solucionar. Però la millora del gimnàs és més complexa. S’ha d’augmentar la superfície del mateix i proposem alçar una planta més i una alineació per guanyar espai’’, ha concretat Esteve.

Enrique Esteve ha ofert innombrables detalls de les noves instal·lacions que; a més de més espaioses i lluminoses, amb vistes a l’exterior i interior del pavelló; inclouran nous serveis com una sala de fisioteràpia, una consulta de dietista, ascensor, sala d’espera i zona de taquilles, entre d’altres.

Finalment, l’alcalde ha subratllat que ‘’són quasi 3 anys de treball per poder tenir un projecte que ens permeta millorar les nostres instal·lacions esportives actuals, créixer en la nova zona del Camí de l’Algar i planificar amb garanties el futur dels usuaris i dels clubs esportius’’.

Pin It on Pinterest