Select Page

Del 28 al 31 de març s’ha celebrat la 3a edició de la fira MedSea, el Saló Internacional de Nàutica i Activitats Aquàtiques, en la qual l’Ajuntament d’Altea ha estat present sota la marca Visit Altea.

Com tots els anys l’ajuntament d’Altea ha estat acompanyat per empreses alteanes del sector com a Club Nàutic d’Altea, Celacanto, Caiac Club Altea, La Bocana Sailing Point, Revolution Dive Altea, Albir Marina, Pailabo, així com pel Parc Natural de la Serra Gelada.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha agraït a les empreses alteanes la seua participació en aquesta fira per tercer any consecutiu i ha afegit que des de la Regidoria de Turisme es continuarà treballant per a promocionar al sector nàutic alteà en totes aquelles accions en les quals es consideren interessant la seua participació.

En aquesta ocasió, el lloc triat per a la celebració de la fira ha sigut el Port d’Alacant, la qual cosa ha condicionat que l’espai estiguera dividit en dues zones: una zona amb activitats i una altra zona amb els expositors. Aquest fet, a més de la meteorologia, han provocat una menor afluència de públic, respecte a edicions anteriors, en la zona habilitada amb els estands dels Ajuntaments de la Costa Blanca.

Des del departament de Turisme, ja s’ha passat la valoració al patronat provincial en honor de millorar en la pròxima edició.

Referent a això, Alvado manifestava que cal continuar treballant per consolidar aquesta fira específica del sector nàutic pel que nosaltres ja hem passat la nostra valoració als organitzadors de cara a millorar la pròxima edició.

Pin It on Pinterest