Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha volgut felicitar Juan José Ruiz, actual vicerector d’Infraestructures i catedràtic de Genètica, pel resultat de les eleccions a rector que la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) celebrava el passat 3 d’abril.

La Junta Electoral de la UMH comunicava ahir que, una vegada conclòs el recompte dels resultats provisionals de l’escrutini de votacions a rector, proclamava de forma provisional al candidat Juan José Ruiz. La candidatura de Ruiz ha obtingut un 77,69% dels vots enfront del 22,31% de la candidatura de Carles Pastor. La proclamació definitiva del nou rector es realitzarà la propera setmana, una vegada finalitze el període d’al·legacions.

Jaume Llinares va tindre l’ocasió d’intercanviar impressions amb Juan José Ruiz abans de les eleccions. L’aleshores candidat a rector li va presentar el seu projecte per a la UMH durant els pròxims quatre anys. Jaume Llinares es va interessar especialment per les propostes que beneficiaran al Campus de Belles Arts d’Altea que en 2020 s’ampliarà amb un edifici d’usos múltiples. Així com pel recent conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i la UMH per a la posada en marxa de la seu Arts del Parc Científic de la UMH al nostre municipi, projectes que continuen amb el suport del nou Rectorat.

Finalment, l’alcalde ha destacat la gestió del fins ara rector, Jesús T. Pastor, i del seu equip de vicerectors per les ‘’excel·lents’’ relacions mantingudes entre Ajuntament i UMH.

Pin It on Pinterest