Select Page

El plenari de l’Ajuntament d’Altea ha aprovat per unanimitat l’Estudi de Detall de l’Illa I i II Polígon 3 Sector B perquè Caixaltea puga executar el projecte de remodelació del seu edifici d’oficines ubicat a la plaça del Convent.

Imma Orozco, regidora d’Urbanisme, va explicar este punt del plenari. I donava més detalls del procediment que es va iniciar amb la tramitació d’avaluació ambiental i territorial estratègica. La responsable d’Urbanisme assenyalava que “la tramitació prèvia a la concessió de la llicència per a l’execució del projecte ve determinada per la modificació del planejament efectuada en l’any 2009 i que establia la necessitat d’eixe estudi de detall i per la necessitat de preservar els valors dels edificis catalogats presents en l’àmbit d’actuació, on està ubicada l’església de Sant Francesc, per la seua condició de Bé de Rellevància Local (BRL)”.

“Esperem que la tramitació del projecte, d’una entitat tan emblemàtica com Caixaltea, oferisca una imatge renovada i dignificada a l’edifici i també al mercat i a tot l’entorn de la Plaça del Convent”, afegia Orozco.

En la Comissió d’Avaluació Mediambiental han estat implicats tots els grups de la Corporació Municipal. Imma Orozco ha tingut paraules d’agraïment als companys i companyes que hi han format part de la comissió, així com als tècnics municipals “per l’esforç que han fet per aconseguir que això siga així i que el resultat final siga del grat de tots els alteans i alteanes”.

Pin It on Pinterest