Select Page

Després de l’obtenció de la subvenció concedida per la Diputació d’Alacant, Altea està executant els treballs de silvicultura al Pinar de calces, complementat amb el resalvo d’alzines, repoblacions baix coberta i feixines per evitar l’erosió per escolament provocada per les recents pluges. Aquestes actuacions, actualment visibles, persegueixen l’objectiu de millorar la sostenibilitat i viabilitat futura dels espais naturals municipals.

En el cas de la línia de prevenció d’incendis s’ha intervingut en 5 parcel·les de propietat municipal. Els treballs realitzats s’han basat en l’eliminació de l’estrat arbustiu i arbori que puga ocasionar dificultats i augmentar la perillositat en l’extinció d’un incendi. “El resultat ha estat l’obtenció d’un espai natural millor conservat i protegit”, comenta Beatriu Nomdedeu, regidora de Medi Ambient.

Nomdedéu destaca “la tasca del departament de Medi Ambient, pel seu treball en la resolució de la gestió local i per l’esforç per aconseguir resultats eficaços abans de la temporada de major risc d’incendis en el nostre municipi”.

Pin It on Pinterest