Select Page

A les 12:00 hores de hui es concentraven enfront de l’Ajuntament d’Altea la Corporació Municipal i els treballadors del consistori per a condemnar una vegada més l’assassinat masclista d’una dona a les mans de la seua parella. Previ al minut de silenci, l’edil Anna Alvado ha llegit un manifest en repulsa a aquest nou cas de violència contra la dona.

Alvado ha assenyalat que, “des del dia 1 de gener s’han comptabilitzat ja 15 casos de dones víctimes mortals de violència de gènere, la qual cosa ha suposat per a 12 xiquets i xiquetes, quedar-se orfes. Des de 2003 fins a la data de hui, podem parlar de 990 dones víctimes de violència masclista”. I ha afegit que “hui l’Ajuntament d’Altea es suma a la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a manifestar el seu compromís de lluita contra qualsevol tipus de violència i discriminació contra les dones”.

Pin It on Pinterest