Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha donat a conèixer una sèrie de mesures que s’estan aplicant en el camp de futbol de gespa natural d’Altea per tal de recuperar l’estat del mateix. Entre les accions dutes a terme, l’aplicació de tractaments bioestimulants i fertilitzacions, així com la reducció del nombre d’entrenaments.

“Les mesures que s’estan aplicant en els últims dies tenen per objecte millorar l’estat actual del camp de futbol, que no és el desitjat”; ha explicat Pere Barber, qui ha apuntat que “entre els tractaments que està aplicant Tecniverd de bioestimulació i fertilització, a més d’arranjament de calbes i condicionament del terreny i la reducció en el nombre d’entrenaments esperem que millore aviat la gespa i arribe a estar a un bon estat abans de l’estiu”.

Pin It on Pinterest