Select Page

L’edil de Benestar Social i Sanitat, Diego Martínez, ha comparegut públicament en el matí de hui per anunciar la seua renúncia a l’acta de regidor i explicar els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió.

Segons les manifestacions realitzades per Martínez, “han estat els resultats del procés de selecció a membres de la llista electoral, realitzat pel PSOE local el passat 1 de març, el que m’ha fet prendre aquesta decisió”. “Els resultats em van sorprendre i com són l’opinió dels militants, als pocs dies vaig presentar la meua renúncia a Secretari General del Partit, a President del Comitè Electoral i hui ho faig a regidor”.

Durant la compareixença, Diego Martínez declarava, “sent que els propis militants i companys de partit no han apreciat el meu treball, atesos els resultats del procés de selecció i crec que el millor per al partit i per a mi és renunciar al càrrec”. L’edil ha explicat que “hi havia diverses opcions per a la meua eixida, com ara passar a regidor no adscrit mantenint les delegacions; passar a regidor no adscrit sense delegacions o renunciar a l’acta de regidor i he optat per aquesta última perquè crec que és la que menys mal produeix  a l’equip de govern, que mereix acabar la legislatura unit “.

Diego Martínez, s’ha emocionat en acomiadar-se públicament dels companys de treball durant la seua curta etapa de regidor, recordem que va entrar a formar part de l’equip de govern a l’estiu de 2017 en renunciar l’anterior responsable de Benestar Social, Verónica López, per ocupar un càrrec a la Generalitat.

Martínez ha conclòs agraint el treball i companyerisme dels grups de l’oposició, del propi equip de govern, dels companys de partit i en especial dels treballadors de l’àrea de Benestar Social i Sanitat. Les seues últimes paraules han estat d’ànim cap a un company socialista que no està travessant bons moments de salut i al qual ha desitjat que seguisca lluitant i li ha mostrat tot el seu suport.

En el transcurs de la compareixença de Diego Martínez, l’Alcalde, Jaume Llinares ha volgut estar present. Ha mostrat el seu suport i respecte cap a la decisió presa per l’edil i ha agraït “la bona feina que ha fet en aquest any i mig que ha ostentat les responsabilitats de Benestar Social i Sanitat”. Finalment l’alcalde ha tingut paraules de bons desitjos per a Diego Martínez.

Pin It on Pinterest