Select Page

Anna Alvado: “Comerç i Art s’uneixen en aquest meravellós projecte on es podrà gaudir de les diferents intervencions artístiques fins al 31 de maig”.

Divendres passat s’entregaven els premis a les intervencions millor valorades dins del concurs ‘Compra amb Art’. La regidora de Comerç, Anna Alvado, agraïa la participació de comerciants i artistes per fer possible la realització d’aquest projecte. “Totes les obres realitzades són meravelloses i dignes de veure, per la qual cosa convide a tota la ciutadania a visitar els comerços participants: Llibreria Mascarat, Suasana, Calçats Guillermo, Acadèmia Gea, Ana Peluquería, Info Altea, Hola Wifi i Farmàcia Altea la Vella, on podran gaudir de les actuacions realitzades a càrrec de Mirthya Huizzi, Luisa Atanor, Juan Luis Pons, Ana Maya León, Laura Serradilla, Col·lectiu DD Mart i Eli Llario. Agraïsc també el treball de coordinació realitzat per la comissària del projecte Pepa Mengual de l’empresa Espai Trobarte”.

Aquest concurs s’engloba dins del projecte ‘Compra amb Art’, que es va iniciar al novembre de l’any passat. Al llarg d’aquests mesos s’han realitzat diferents accions artístiques en diferents zones comercials alteanes, com les intervencions en les façanes del Mercat Municipal i en alguns comerços del carrer Pont de Montcau. S’han dut a terme sessions de ball de Lindy Hop a càrrec de l’associació Swing Peaks en la Plaça del Esports, Mercat Municipal i Plaça del Convent. També s’han realitzat diferents cursos i tallers de formació en la Cafeteria Filharmònica i Espai Trobarte, així com concerts de música a càrrec de Jazz Gatsby 4, en la Plaça dels Esports i el guitarrista Mariano Gil, en el taller de cotxes Acte Ribes. D’altra banda, s’ha construït una escultura gegant en el de Passatge Llaurador a càrrec del Col·lectiu XXteria i s’ha continuat amb la campanya de conscienciació per a l’ús de bosses de roba reutilitzables en la campanya “On vas sense cabàs”.

Alvado es mostrava molt satisfeta amb el resultat d’aquesta primera edició del projecte ‘Compra amb Art’, destacant que “l’inici de qualsevol projecte és complicat i hem aconseguit realitzar aquesta primera edició amb èxit, gràcies a la implicació de comerciants, d’artistes i de totes les persones que hem participat en ell. Espere que siga la primera de moltes edicions, unir Art i Comerç a Altea ha sigut un encert i s’hauria de continuar amb el projecte”.

Pin It on Pinterest