Select Page

Des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, s’ha dut a terme una nova sessió del Consell de Xiquets i Xiquetes, constituït al novembre de l’any passat, amb la finalitat d’informar i fer partícips als xiquets i xiquetes en la vida municipal.

Es tracta d’un òrgan de caràcter consultiu de l’Ajuntament d’Altea, complementari del mateix i de participació ciutadana, que garanteix la implicació dels xiquets i xiquetes, sobre problemes d’interès infantil i temes de la ciutat que repercuteixen en la vida social i col·lectiva.

En l’ordre del dia s’han tractat dos punts. El primer ha abordat el “premi a l’esforç acadèmic”, creat pel consell, per als alumnes de cada centre escolar. L’objectiu d’aquest premi alternatiu consisteix a reconèixer, no solament les notes de l’alumne, sinó la implicació i esforç que ha emprat per a aconseguir el passe a primària o secundària.

El segon punt del dia ha tractat les activitats que es duran a terme al final del curs per a l’alumnat de 6é de primària i 4t d’ESO. En aquest sentit, els alumnes de 4t d’ESO han triat realitzar una jornada de convivència, tots dos instituts. Els alumnes de primària han tingut més dificultats a l’hora d’arribar a un consens, per la qual cosa han votat entre les diferents opcions.

A més de l’ordre del dia, s’han plantejat propostes que opten per cuidar i millorar el medi ambient, com el reciclatge o la recollida de plàstics. Aquestes propostes s’analitzaran en la pròxima sessió del Consell de Xiquets i Xiquetes.

Pin It on Pinterest