Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, han anunciat este matí l’acord de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, pel qual s’acorda iniciar el procediment de declaració del monument natural Aflorament Volcànic i Platja Fòssil de Cap Negret, publicat hui al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Per eixe motiu, l’Ajuntament d’Altea convoca demà dissabte 30 de març, a les 11:00 hores, a la Cala del Soio, als veïns i veïnes d’Altea, i especialment als de l’Olla i als mitjans de comunicació. En paraules de l’alcalde, “demà volem compartir amb tots este acte on comunicarem i celebrarem esta magnífica noticia per al municipi i per a este espai natural tan important de la nostra badia”.

 

Pin It on Pinterest