Select Page

La Regidoria de Comerç informa que, a partir de hui ja es pot gaudir de tots els projectes artístics exposats dins del concurs “Compra amb Art” i anima a totes les persones a visitar els diferents establiments comercials on podran contemplar les obres.

La responsable de l’àrea, Anna Alvado, anuncia que “ja estan exposades totes les intervencions per a delit de la ciutadania a la Llibreria Mascarat, la Boutique Suasana, Acadèmia Gea, Perruqueria Anna, Calçats Guillem, Informació Altea, Hola Wifi i la Farmàcia Altea la Vella. Agraeixo la participació de tots aquests establiments en aquest fantàstic projecte “.

L’edil també aprofitava per felicitar les i els artistes “per les seues meravelloses obres. Totes les intervencions són espectaculars i felicite als creadors pels projectes que han desenvolupat, gràcies a Eli Llario amb “de tot cor, mister Blister”, a Ana Maya León amb “Mom self mon”, al Col·lectiu DD Mart amb les seues obres “in-connex “, a Laura Serradilla amb” Alquímia “; a Mirtya Huizzi amb “El llibre de l’Artista com a difusor de creativitat, a Luisa Atanor amb “Altea Codi Obert i Juan Luis Pons amb “Altea Tots Pintem”. Així com a la coordinadora del projecte Pepa Mengual de l’Espai Trobarte”.

El lliurament de premis es realitzarà aquest divendres, dia 29 de març a les 19.00h al Casal Fester de la Casa de la Cultura d’Altea i es convida, des d’aquesta regidoria, a totes les persones que vulguen assistir a aquest lliurament de premis.

Pin It on Pinterest