Select Page

Beatriu Nomdedeu, regidora de Medi Ambient, convida a la ciutadania a unir-se a la iniciativa apagant les llums, el dissabte 30 de març, de 20:30 a 21:30 hores,

Durant una hora es produirà una apagada mundial a favor de la naturalesa i com a reivindicació contra el canvi climàtic, que és una de les majors amenaces a la biodiversitat. En aquest sentit, Altea apagarà les llums dels edificis municipals més emblemàtics, com són la Casa de Cultura, el Palau dels Esports, el Palau dels Arts i l’Ajuntament.

“L’Hora del Planeta” és una iniciativa global del Fons Mundial per a la Naturalesa –WWF, per les seues sigles en anglès–, que busca que governs, nacions, empreses, institucions i persones assumisquen el seu compromís quotidià amb el medi ambient. L’objectiu és el d’exigir pràctiques més eficients i responsables en l’ús de l’energia i dels recursos naturals, per a així reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i mitigar el fenomen del calfament global.

Altea es suma un any més a l’apagada per “L’Hora del Planeta”

Pin It on Pinterest