Select Page

Per tercer any consecutiu, Altea, acompanyada per diverses empreses del sector nàutic alteà són presents a la fira MedSea, el Saló Internacional de Nàutica i Activitats Aquàtiques, celebrat a Alacant.

Altea que disposa d’un estand de 18 m2, al moll 1, a continuació del museu de la Volvo Ocean Race, compta amb la participació de les empreses alteanes; La Bocana, Celacanto, Kayac Club Altea, Revolution Dive Altea, Pailabot, Albir Marina i Club Nàutic d’Altea i també al Parc Natural de Serra Gelada; als que l’edil de Turisme, Anna Alvado, ha agraït in situ la seua participació i suport a les iniciatives llançades des del consistori.

Des de la pròpia fira, Alvado ha declarat, “en aquest esdeveniment oferim els productes d’un dels pilars més importants de la nostra economia, el sector nàutic”.

Alvado s’ha referit també a la tasca informativa que des del Parc Natural de Serra Gelada, en el qual s’inclou la Badia d’Altea, està realitzant a l’estand d’Altea el guarda-pesca, “qui està informant, a les persones interessades, de les bones pràctiques a seguir per gaudir de la nostra badia d’una manera responsable “.

L’edil de Turisme també ha tingut paraules d’agraïment per al personal de la Turist Info alteana per la seua tasca informativa a la fira.

La Regidoria de Turisme, baix la marca Visit Altea ha mostrat en MedSea tant l’oferta nàutica com la gastronòmica, així com les rutes de senderisme; les rutes per la zona històrica del Poble Antic d’Altea; les rutes Camins d’Altea; la guia de Fauna del Riu Algar; l’oferta d’allotjament i la programació de les activitats de la Setmana Santa, entre les quals es troben les visites guiades gratuïtes, la Mostra d’Artesania i el programa de concerts de la Ruta de les Ermites.

 

Pin It on Pinterest