Select Page

L’acte comptarà amb la presencia de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el rector de la UMH, Jesús Tadeo; i el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el president de la Fundación Universitas Miguel Hernández de la Comunitat Valenciana i rector de la mateixa universitat, Jesús Pastor, signaran el dimarts, 2 d’abril, el conveni de col·laboració per a la posada en marxa del ‘Parc Científic Arts’ de la Universitat Miguel Hernández (UMH) a Altea. L’acte comptarà amb la presencia del conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, que col·labora amb el Parc a través de l’IVACE, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

L’acte, que comptarà també amb la presència de representants del teixit empresarial, serà obert al públic en general i, tindrà lloc a les 12 hores a la Casa de Cultura d’Altea.

Durant l’esdeveniment també es donarà a conèixer el projecte del ‘Parc Científic Arts Altea’. Per aconseguir este objectiu, l’Ajuntament d’Altea ha posat a disposició de la iniciativa dos locals al centre de la ciutat per albergar projectes emprenedors i atendre a empreses. Per la seua part, el Parc Científic de la UMH oferirà serveis que impulsen tant el naixement de companyies com la innovació i la competitivitat de les iniciatives ja generades en l’entorn alteà.

Aquest projecte, en el qual ambdues institucions porten treballant diversos anys, veurà la llum durant 2019 gràcies al suport econòmic concedit per IVACE al Parc Científic de la UMH. Amb aquesta iniciativa es busca, en definitiva, diversificar el teixit empresarial a la zona i millorar el benestar socioeconòmic d’Altea i la seua comarca.

Pin It on Pinterest