Select Page

El proper dilluns 1 d’abril, a les 20:30h al Centre Social, tindrà lloc la projecció del documental “Temps de Guerra i Fam”, realitzat per Juanvi Martín Devesa i Salvador Gomis. Una estrena emmarcat en la celebració del 80 aniversari del final de la Guerra Civil Espanyola.

Segons ha explicat Martí, “el documental ha portat un any de muntatge, però s’ha realitzat sobre un treball de 7 anys”. Anys durant els quals, els autors han recollit infinits testimonis de persones i esdeveniments en els que en algun moment es rememoren aspectes de la contesa i de la postguerra.

El documental té una durada d’una hora i està estructurat en 6 capítols. Durant la projecció dels mateixos s’intercalaran intervencions de diferent índole.

Com a responsable de Cultura, àrea organitzadora de la commemoració, Diego Zaragozí convida a “a alteans i alteanes a l’estrena d’aquest gran treball d’investigació”.

Pin It on Pinterest