Select Page

Cerveses Althaia incrementa el seu palmarès amb tres noves medalles aconseguides en la IV edició del Barcelona Beer Challenge 2019.

La regidoria de Comerç, dirigida per l’edil Anna Alvado, ha felicitat a l’empresa alteana Cerveses Althaia per haver estat la cervesera més premiada de la Comunitat Valenciana, un any més, en el prestigiós certamen internacional Barcelona Beer Challenge, el panell de jutges ha avaluat la qualitat de 1.112 cerveses pertanyents a 218 cerveseres de 22 països.

Anna Alvado, com a responsable de Comerç a Altea, dóna l’enhorabona a l’empresa alteana Cerveses Althaia, “pel fantàstic palmarès que estan obtenint en els últims anys. Aquests reconeixements no són més que el resultat de la feina ben feta. És un orgull, com alteana i responsable del departament de comerç, que una empresa local aconseguisca tants mèrits. Sempre hem tingut una estreta col·laboració amb Cerveses Althaia ajudant-los a promocionar els seus productes, tant en jornades gastronòmiques, com en l’assistència a fires. Els desitgem que seguisquen collint més èxits i seguim a la seua disposició per ajudar-los en aquest propòsit “.

El Barcelona Beer Challenge feia públiques, el passat 16 de març, les cerveses premiades de la seua quarta edició, en què Cerveses Althaia ha tornat a veure reconeguda la seua qualitat per part de la selecció de 50 jutges acreditats amb la certificació BJCP (Beer Judge Certification Program) i/o titulats reconeguts en sumilleria, tant nacionals com internacionals i que han avalat la qualitat de la cervesera valenciana dotant amb 3 guardons: Medalla de Plata per Mistral a Double IPA; Medalla de Plata Althaia IPA en la categoria American IPA, aquestes primeres a les categories més disputades del concurs i Medalla de Bronze per Cornamusa en la categoria American Amber Ale.

Aquests reconeixements passen a engrossir el palmarès collit per Cerveses Althaia durant els últims anys, compost fins a la data per un total de 19 medalles nacionals i internacionals, algunes d’elles dedicades a una mateixa referència en diferents edicions. Un reconeixement a la seua qualitat i dedicació que posiciona la cervesera com la més premiada de la Comunitat Valenciana.

Segons els responsables de Cerveses Althaia, que han transmès agraïment a l’organització, “aquest certamen contribueix sens dubte a reconèixer la cura i dedicació de les cerveseres independents i artesanals, un sector professionalitzat i en ple procés de creixement, ja certificar la qualitat dels seus elaboracions “.

Pin It on Pinterest