Select Page

Per tercer any consecutiu, el sector nàutic alteà estarà present en la 3a edició de la fira MedSea, el Saló Internacional de Nàutica i Activitats Aquàtiques, a l’estand de l’ajuntament d’Altea, que se celebrarà del 28 al 31 de març.

Altea disposarà d’un estand de 18 m2 amb 6 mostradors perquè les empreses nàutiques d’Altea que ho han sol•licitat puguen presentar la seua oferta nàutica. La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha indicat que la imatge de l’estand s’ha renovat aquest any.

L’Ajuntament d’Altea, baix la marca Visit Altea i amb la presència dels informadors turístics de la Tourist Info Altea, oferirà tant l’oferta nàutica com la gastronòmica, així com les rutes de senderisme, les rutes per la zona històrica del Poble Antic d’Altea, les rutes Camins d’Altea, la guia de Fauna del Riu Algar, l’oferta d’allotjament, així com la programació de les activitats de la Setmana Santa, entre les quals es troben les visites guiades gratuïtes, la Mostra d’Artesania i el programa de concerts de la Ruta de les Ermites.

També estarà present a l’estand d’Altea el parc Natural de la Serra Gelada, presentant el nou fullet de la zona marina del Parc Natural.

La regidora de turisme, Anna Alvado, agraïa a totes les empreses que seran presents a la fira i al Parc Natural de la Serra Gelada el seu esforç i implicació per reforçar la imatge de l’oferta nàutica de la nostra localitat i animava a tota la ciutadania a assistir a aquesta nàutica l’entrada és gratuïta.

Com a novetat, aquest any la fira se celebrarà al Port d’Alacant coincidint amb ALACANT PORT DE TROBADA, esdeveniment concebut per mantenir viu l’esperit de la Volta al Món a Vela entre la celebració de cada prova. Al Port d’Alacant es podran trobar les següents zones: zona MedSea Costa Blanca, zona infantil, zona esportiva, zona activitats lúdiques, zona d’e-sports / gaming i una zona de concerts. En el següent enllaç es podrà consultar tota la programació.

Programació Alicante Puerto de Encuentro

Pin It on Pinterest