Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports, encapçalada per Pere Barber, ha programat al costat de Projectes Educatius Altea, un campament juvenil de primavera. Tindrà lloc el dimecres 24 d’abril, a Santa Bàrbara i està dirigit a joves d’11 a 16 anys. La jornada tindrà un cost de 20 euros, en la qual els més joves podran gaudir de 24 hores amb tot inclòs.

La finca de Santa Bàrbara es troba situada en un enclavament privilegiat, en plena naturalesa i al costat de l’ermita que porta el seu nom, pròxima a Altea la Vella. S’han programat diverses activitats, com a jocs, tallers, cuina i sessió de cinema. La jornada començarà a les 11:30 hores, on els més xicotets es donaran a conèixer a través de diferents atraccions i jocs. A les 13:00 hores es durà a terme un taller de cuina i a les 14:00 hores tindrà lloc el menjar.

A la vesprada, a les 15:30 hores, hi haurà un taller d’elaboració de còctels sense alcohol, seguit d’un tardeo amb música. A les 19:30 hores els més joves podran gaudir d’un berenar consistent en cardes i roses. A les 21:00 hores tindrà lloc el sopar, seguit a les 22:30 hores d’una gymkana nocturna. Per als quals segueixen amb forces, s’ha programat una sessió de cinema a les 00:00 hores.

L’endemà el desdejuni està previst a les 10:00 hores, donant per finalitzat el campament de primavera, amb el comiat a les 11:30 hores.

Per a més informació i inscripcions els interessats hauran de telefonar al 619 02 19 20 o al 646 25 12 24, o mitjançant correu electrònic a projectes_educatius_altea@hotmail.com.

Pin It on Pinterest