Select Page

El divendres 29 de març, a les 20 hores, el Centre Cultural d’Altea la Vella acollirà la conferència a càrrec de Júlia Campó sobre els 740 anys de la Carta Pobla d’Altea la Vella. Esta activitat s’emmarca en la programació cultural dedicada a Altea la Vella que han organitzat per al quadrimestre les regidories d’Altea la Vella i Cultura encapçalades per Maria Laviós i Diego Zaragozí, respectivament.

Continuant amb les activitats programades, i molt lligada a aquesta conferència, el passat dissabte 23 de març va tenir lloc a Altea la Vella una ruta històrica a càrrec d’Alejandro Llinares, en la que es va mostrar un passeig pel passat i una tornada als orígens.

La ruta, que va començar a les 10:30 hores, va tenir un gran èxit de participació i va comptar també amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares. El recorregut va començar en l’actual consultori mèdic, lloc on estava ubicada la primera escola anomenada Primo de Rivera. L’activitat va continuar fent un recorregut per diferents llocs del poble com ara el Carrer Fondo, l’Església o el Castellet, entre altres.

Finalment, Maria Laviós ha animat a veïns i veïnes a assistir a la conferència sobre la Carta Pobla d’Altea la Vella i ha recordat que totes les activitats organitzades són totalment gratuïtes.

Pin It on Pinterest