Select Page

Aquestes beques s’emmarquen dins del programa “Fomentant l’Ocupació”, de l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea.

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, de l’Ajuntament d’Altea, han posat en marxa, per segona vegada, quatre beques de mobilitat europea, amb l’objectiu de proporcionar als beneficiaris i beneficiàries una experiència laboral, i donar-los l’oportunitat d’ampliar i millorar els seus coneixements en llengua estrangera. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al divendres 26 d’abril i hauran de presentar-se en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea.

Aquestes beques consisteixen en la realització de dos mesos de pràctiques en empreses del Regne Unit. Està previst que aquestes pràctiques es desenvolupen entre l’1 de juliol i el 25 de setembre.

Amb la finalitat d’oferir a un major nombre de participants l’oportunitat de formar part d’aquest programa, la beca cobrirà directament el desplaçament des de l’aeroport fins a la ciutat de destinació, l’allotjament, una assegurança de viatges i accidents, i oferirà una ajuda econòmica individual per a la manutenció del participant (en aquells casos en els quals la manutenció no estiga inclosa en l’allotjament). La cerca i assignació de l’empresa d’acolliment la realitzarà l’Ajuntament d’Altea a través de l’Oficina de Projectes Europeus.

Segons un estudi –http://europa.eu/rapid/press-release_ip-14-1025_es.htm– de la Comissió Europea, els alumnes que han participat en una activitat de mobilitat tenen un 50% menys de probabilitats d’estar en l’atur un any després de la graduació i milloren en un 42% els sis trets de la personalitat que busquen els empresaris. Pel que existeix un gran impacte en l’ocupabilitat dels participants en programes de mobilitat europea.

Les beques s’adjudicaran mitjançant concurrència competitiva entre els aspirants que reunisquen els requisits establits en les bases. Per a més informació, els interessats poden consultar les bases en la web de www.euroaltea.eu.

Beques de Mobilitat EuroAltea 2019

Pin It on Pinterest