Select Page

La Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, ha programat per al dimarts 3 d’abril, una jornada dedicada al teatre en anglès. L’espectacle “La història de la màgia” serà a càrrec de “Impossible”. Una producció que comptarà amb la intervenció de tres prestigiosos mags, entre els quals destaquen David Climent, Mag Malastruc i Lautaro.

Després de l’èxit de l’any passat, aquesta nova proposta pretén brindar als més joves una experiència divertida i enriquidora, en la qual tres professionals, amb àmplia trajectòria en el món de la màgia, fusionaran diferents disciplines.

La jornada del 3 d’abril comptarà amb dues representacions, la primera anirà dirigida als alumnes de 3r a 6é de primària dels col·legis, i la segona per als estudiants d’educació secundària dels dos instituts alteans.

 

Pin It on Pinterest